Da ambulancen kom til Steno Museet - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2002)
I maj måned ankom en hestetrukken "ambulance" til Steno Museet. Den blev kvit og frit transporteret fra Fyn til museet af Falcks Redningskorps.