Jurafinkerne på videnskabelig legeplads... - Benner, Maria S.; Bjåstad, Silja (Stenomusen, 2002)
I efteråret var de to jurastuderende Maria S. Benner og Silja Bjåstad på besøg på Steno Museet. De var næsten ved at "falde bagover af beundring og stum betagelse" og skrev en anmeldelse i Paragraf, som er månedsblad for det juridiske studium ved Aarhus Universitet. Vi genoptrykker her anden halvdel af deres anmeldelse. Første del blev bragt i Stenomusen 16.