Efterårsferien på museet - Kirkfeldt, Susanne Sindberg (Stenomusen, 2001)
Der er ekstra mange aktiviteter på museet i skolernes efterårsferie. Der er Mini-eksperimentarium fra lørdag den 13. til den søndag den 21. oktober kl. 10-16. De øvrige aktiviter foregår fra mandag den 15. kl. 10 og ugen ud.