Steno Museet vil i dybden - Erichsen, Anne (Stenomusen, 2001)
Siden planerne om udbygning af Steno Museet første gang blev præsenteret i Stenomusen, er de blevet så konkrete, at der nu foreligger skitsetegninger for udvidelsen. I forbindelse med universitetsavisen information & debats årsfestudgave talte Anne Erichsen med museet direktør og universitets rektor om projektet. Stenomusen har fået lov til at genoptrykke hendes artikel.