Ny planetarieinspektør - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 1999)
Steno Museet har pr. 1. august 1999 ansat cand. scient. Aase Roland Jacobsen som planetarieinspektør. I det følgende præsenterer hun sig selv.