Krudt og ukrudt i den medicinske urtehave - Annamann, Birthe (Stenomusen, 2016)
Det kræver sin kvinde at holde en have, hvor vilde planter og nytteplanter skal leve side om side i fredelig sameksistens. I det følgende fortæller museumsgartner Birthe Annamann bl.a. om at holde styr på det ukrudt, som gerne må være i den flotte museumshave.