Genoplivningen af læge Erik Knudsen - Johansen, Camilla (Stenomusen, 2016)
Steno Museet har i den senere tid haft stor fokus på personerne bag vores genstande. Hvem var disse mennesker, som havde instrumenterne og redskaberne i hænderne hver dag? Hvordan levede de, og hvad gik de op i? Disse spørgsmål søges besvaret for at levendegøre genstandene og derved gøre det nemmere at skabe en relation til dem.