Det nysgerrige menneske - Buhl, Hans (Stenomusen, 2016)
Flere af Steno Museets medarbejdere er ved at planlægge to nye udstillinger om det seneste par hundrede års udforskning af naturens kræfter og bestanddele – og hvad denne forskning har ført med sig.