Danmark i rummet - Jacobsen, Aase Roland; Lauridsen, Kamma (Stenomusen, 2016)
Det var først i september sidste år, at vi i Danmark for alvor følte os som en rumnation. Mange danskere fulgte interesserede, og ligefrem begejstrede, med under Andreas Mogensens opsendelse til Den Internationale Rumstation, ISS. Vi havde fået os en astronaut.