Vinterferie om rumrejser og fjerne verdener - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2019)
Vinterferien 2019 stod i rumfartens tegn. Det gav besøgsrekord for hele perioden og flere dage med over 1.000 gæster.