Vejen til en udstilling om fysik og nysgerrighed - Buhl, Hans (Stenomusen, 2018)
Ved åbningen af udstillingen Det nysgerrige menneske – på opdagelse i en usynlig verden talte museumsinspektør Hans Buhl om baggrunden for udstillingen og gav en kort introduktion til dens forskellige temaer.