Udlån til 10.000 urologer - Kromann, Mary Marie (Stenomusen, 2018)
Det er altid en fornøjelse for Steno Museet at udlåne diverse videnskabs- eller medicinhistoriske genstande til fremvisning for offentligheden. Dels er udlån en kærkommen lejlighed til at få genstande frem i lyset fra magasinernes mørke, dels betyder udlån ofte, at genstandene vender tilbage til museet med nye historier i ærmet, sat ind i en kontekst og med det touch af ekspertise, som museets mere alment uddannede personale ikke nødvendigvis kan behæfte dem med.