Lukketid og nye tider - Kromann, Mary Marie (Stenomusen, 2018)
Den medicinske afdeling i stueetagen på Steno Museet er nu lukket og klar til Nobelpristager Jens Chr. Skous ankomst – og Dr. Agerleys tilbagevenden.