Det nysgerrige menneske – på opdagelse i en usynlig verden - Buhl, Hans (Stenomusen, 2018)
Fra sommerferien 2018 vil det på Steno Museet være muligt at få et indtryk af, hvordan forskere gennem de seneste halvandet hundrede år har forsøgt at forstå, hvad alting består af.