En sommer i det nysgerrige menneskes tegn - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2018)
I sommerferien kan man få et kig ind i den kommende videnskabshistoriske udstilling: Det nysgerrige menneske – på opdagelse i den usynlige verden. Udstillingen åbner først officielt medio august, men man kan sagtens gå på opdagelse i udstillingen inden. Derudover kan man opleve forestillinger i planetariet hver dag kl. 12 og 14 samt være med til at teste Steno Museets nye familie-app Useeum.