Vand, vand og atter vand - Kjærgaard, Rikke Schmidt; Christensen, Ingeborg (Stenomusen, 2005)
I en pressemeddelelse vedrørende Steno Museets nye udstilling skriver Rikke Schmidt Kjaergaard og Ingeborg Christensen blandt andet nedenstående.