Filtbladet Kongelys Verbascum thapsus - Rasmussen, Lisa (Stenomusen, 2005)
En af sensommerens markante arter i museumshaven er Kongelys. Det er 2-årige vækster, som det første år danner en bladroset og andet år en op til 2 m høj blomsterstand.