En fugtig dag på Steno Museet - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2005)
Natten var tung af regn og morgenen tæt af dis, selv indendørs stod dagen i vandets tegn. Fredag den 2. september åbnede udstillingen Vand alle vegne i Steno Museets skolestue. Udstillingens omdrejningspunkt er vand. Vand som fænomen, som element, som stof, som materiale og vand som middel.