Rummet kalder - Lauridsen, Kamma (Stenomusen, 2015)
Science Museernes skoletjeneste har afviklet velbesøgte aktivitetsdage om rumfart og rumforskning i forbindelse med Andreas Mogensens besøg på Den Internationale Rumstation, ISS