Skoleferie på museum - Frentz, John (Stenomusen, 2018)
I hver vinterferie og efterårsferie har Steno Museet et større arrangement med appeal til ferierende børn. Besøgstallene ved disse arrangementer har en størrelse, så museets eget personale ikke alene kan overkomme formidlingen, hvorfor man beder om assistance hos frivillige. En af disse – pensioneret lærer John Frentz – fortalte i decembernummeret 2017 af bladet Fysik-Kemi om sin medvirken. Stenomusen gengiver her – efter tilladelse – artiklen i uddrag og i let tilrettet form.