Professor Eugen Fischers hårfarvetabel - Larsen, Anne Sofie Bomholt (Stenomusen, 2018)
I magasinerne under Steno Museet kan man af og til støde på ting, man ikke havde ventet at finde. En af disse er denne æske i metal med 30 eksempler på hårtyper. Æsken er en usædvanlig genstand og er ikke noget, vi ser hver dag.