Indsamling i 2017 - Kromann, Mary Marie; Buhl, Hans; Skydsgaard, Morten (Stenomusen, 2018)
Steno Museets samlingsarbejde i 2017 har været præget af, at museets medarbejdere har været optaget af planlægningen af nye store udstillinger.