Fra apotek til museum - Pedersen, Anne S. (Stenomusen, 2015)
Studerende Anne S. Pedersen har været i praktik på Steno Museet i forbindelse med sine studier i museologi. I to måneder har hun arbejdet med registrering i museets database af genstande fra Løveapoteket i Aarhus. Her fortæller hun om sit praktik ophold.