Hvem var dr. Agerley? - Larsen, Anne Sofie Bomholt (Stenomusen, 2017)
Dr. Agerleys klinik i Steno Museets medicinhistoriske udstilling har i mange år været omdrejningspunkt for rundvisninger og for gæsters nysgerrige blikke. Men selvom Agerleys klinik har fået et efterliv på museet, så har vi vidst meget lidt om indehaveren. Det forsøger historiestuderende – og formidler på Steno Museet – Anne Sofie Larsen at råde bod på i løbet af sin praktik på museet i efteråret 2017.