En fornøjelse at være frivillig formidler - , Vibeke, Knud Erik, John (Stenomusen, 2015)
I ferierne har museet brug for mange formidlere til dets arrangementer og appellerer derfor til frivillige om at træde til. Her fortæller tre frivillige, der medvirkede i efterårsferien, om deres oplevelser.