1800-tallets videnskab indrammet - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2014)
Ligesom Steno Museet deltog i Folkeuniversitetets 1700-tals festival for to år siden, deltager museet i årets festival om 1800-tallet i uge 11.