En kultiveret familie – lægeslægten Djørup - Bayer, Julie Luna (Stenomusen, 2013)
Flere af danmarkshistoriens store slægter og personligheder mødtes i et københavnsk hjem i 1800-tallet. Her boede Djørup’erne. En slægt, der bl.a. producerede flere dygtige læger i Danmark.