Steno Museet vil gerne høre din mening - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2013)
Næste gang du besøger Steno Museet, kan du være heldig at få udleveret et spørgeskema med titlen: Hvad mener du? Du kan hjælpe os med at gøre vores kulturinstitutioner bedre, hvis du udfylder spørgeskemaet.