Efterårsferie i regnbuens farver - Buhl, Hans; Jacobsen, Aase Roland; Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2012)
I dagene 13.-21. oktober sætt er Steno Museet fokus på regnbuen og dens farver. Hvad er en regnbue, hvordan ser den ud, og i hvilken rækkefølge kommer farverne?