Kristian Peder Moesgaard (1939-2017) - Lehmann, Henning (Stenomusen, 2017)
Steno Museets første direktør og medstifter af Videnskabshistorisk Museums Venner – det senere Steno Museets Venner – fhv. lektor i videnskabshistorie Kristian Peder Moesgaard, er død.