Ti gange ﬁre er fyrre - Sørensen, Henrik Kragh (Stenomusen, 2007)
StenoMusen runder et skarpt hjørne: fyrre numre er udkommet i løbet af de sidste ti år. Men hvad er det da for et hjørne, StenoMusen har rundet? Matematikhistoriker og stenostipendiat Henrik Kragh Sørensen fra Steno Instituttet skriver herom.