Science Museerne har fået ny hjemmeside - Kirkfeldt, Susanne (Stenomusen, 2014)
Der er oprettet en ny fælles hjemmeside for Steno Museet, Ole Rømer-Obser- vatoriet, Væksthusene og Herbariet på adressen www.sciencemuseerne.dk. Den er udviklet af Science Museerne i samarbejde med AU-kommunikation, Science and Technology.