Historien om SARS-manden - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2004)
Da AIDS-sygdommen spredte sig i 1980’erne, blev Vesten mindet om tidligere epidemier. Da lungesygdommen SARS fik verdens bevågenhed i 2003, blev vi igen mindet om, at epidemier altid har hjemsøgt mennesket, når det lever i tætbefolkede områder, hvor smitten kan vandre uhindret fra det ene menneske til det andet.