Danmarks ældste museumsbog på Steno Museet - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2004)
Steno Museet har gennem de seneste år modtaget adskillige faglige bøger fra Aarhus Katedralskoles gamle bogsamling. Den seneste af disse overdragelser er Ole Worms bog Museum Wormianum.