Et kig ind bag de gule mure - Kristensen, Thorbjørn (Stenomusen, 2004)
Som civilværnepligtig på Steno Museet er det muligt at få et kig ind bag de gule mure og se, hvad der egentligt sker i kulissen. Thorbjørn Kristensen skriver her om de måneder, han tilbragte på Steno Museet.