Teknologien – herre eller slave? - Larsen, Rikke Schmidt (Stenomusen, 2003)
Udstillingsansvarlig Rikke Schmidt Larsen fortæller her om særudstillingen Din teknologiske hverdag. Rikke Schmidt Larsen er cand. scient. fra Institut for Videnskabshistorie ved Aarhus Universitet og er ansat ved Steno Museet som videnskabsformidler.