Dansk Naturvidenskabs Historie - Nielsen, Henry (Stenomusen, 2005)
Initiativtagerne til firebindsværket Dansk Naturvidenskabs Historie er professor Helge Kragh og lektor Henry Nielsen, der begge er medarbejdere ved Steno Instituttet. De to har sammen med adjunkt Kristian Hvidtfelt Nielsen fra samme institution og lektor Peter C. Kjærgaard fra Institut for Filosofi og Idéhistorie redigeret værket, hvortil mere end 30 danske og udenlandske (videnskabs)historikere har medvirket. Her fortæller lektor Henry Nielsen om projektet.