Sundhedsvæsenet. Hvad skal der ske med det? - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2019)
Den nye udstilling Gentests og tandbørster åbnede 21. maj med et vælgermøde ledet af journalist Adam Holm med politikere fra de fleste partier.