Det sidste nysgerrige menneske - Greve, Linda (Stenomusen, 2019)
I efteråret 2019 afslutter vi arbejdet med udstillingen Det nysgerrige menneske. To små afsnit afrunder arbejdet med den nye videnskabshistoriske basisudstilling med fortællingen om elektromagnetismen og det elektromagnetiske spektrum.