Et museum fyldt med nørder - Greve, Linda; Frentz, John (Stenomusen, 2019)
I efterårsferien åbnede Steno Museet dørene for nørder i alle aldre i NørdBase Science 2019. Der blev nørdet til den store guldmedalje og i timevis.