Grundstoffernes store puslespil - Buhl, Hans (Stenomusen, 2020)
I Steno Museets videnskabshistoriske udstilling Det nysgerrige menneske finder man en udgave af det periodiske system, hvor man kan se små glas med prøver af de fleste grundstoffer. I anledning af, at det periodiske system i år har 150-års jubilæum, fortælles her nogle af de historier om systemet, som ikke kunne få plads i udstillingen.