Ekstrem vinterferie - Mikkelsen, Trine Bjerre; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2020)
Steno Museet indbød rumhelte i alle aldre til at prøve kræfter med ekstreme forhold på andre planeter og måner i vinterferiearrangementet “eXtremeChallenge for Rumhelte”.