Snigpremiere på HCØ2020 - Greve, Linda (Stenomusen, 2020)
Astronaut Andreas Mogensen lagde igen vejen forbi Aarhus Universitet og Steno Museet den 28. januar 2020. Denne gang for at markere 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen.