Stenomusen runder et blødt hjørne - Thomasen, Laura Søvsø; Sørensen, Henrik Kragh (Stenomusen, 2020)
Med dette nummer er Stenomusen udkommet i 80 udgaver. I den anledning fortæller en litteraturhistoriker og en matematikhistoriker om tallet 80, spejlsymmetri og matematiske finurligheder.