Om at se det usynlige - Buhl, Hans (StenoMusen, 2021)
I udstillingen Det nysgerrige menneske på Steno Museet er der et afsnit, der handler om, hvordan fysikerne har udviklet stadig bedre redskaber til at observere stoffets byggesten, altså de ufatteligt små partikler, som alting i verden er opbygget af.