Det går fremad i væksthusene - Borchsenius, Finn; Bergman, Birgitte (StenoMusen, 2013)
Væksthusene i Botanisk Have har været under renovering siden 2010. Væksthusenes gamle stålkonstruktioner er blevet restaureret, husene har fået nye vinduer, nyt varmeanlæg, nyt befugtnings-anlæg, og der er bygget et stort nyt tropehus. Det gamle tropehus er ved at blive indrettet til formidlingshus og café.