100 års naturoplevelser i Væksthusene - Skydsgaard, Morten Arnika; Gjørup, Christina (StenoMusen, 2013)
Science Museerne er lige nu i fuld gang med at forberede Væksthusenes åbningsudstilling, Rejsen. Som en del af udstillingen vil Steno Museet indsamle 100 års naturfotos. I den forbindelse vil vi opfordre museets venner til at kigge i deres fotoalbum.