Efterårsferie om “Øjne i natten” - Mikkelsen, Trine Bjerre; Olsen, Charlotte Trolle (Stenomusen, 2025)
Rolige dage, nysgerrige børn og vigtig viden om vores gæster. På Steno Museet stod efterårsferien i øjets, synets og lysets tegn. Ugen kredsede om øjets anatomi, og hvordan hjernen indimellem snyder os og får os til at se ting, der ikke er der.