Om bryster og den oversete krop - Fisker, Mette Bonnema (Stenomusen, 2025)
Hvordan samskaber man med udskolingsklasser om emnet “bryster” til udstillingen Den oversete krop? Det har været genstand for undersøgelse i udstillingens workshoprum i løbet af foråret.