Delvis solformørkelse - Mikkelsen, Trine Bjerre; Bjælde, Ole Eggers; Jacobsen, Aase Roland; Frentz, John (Stenomusen, 2025)
Lørdag 29. marts 2025 kunne man opleve et særligt astronomisk fænomen på forårshimlen: En delvis solformørkelse. Steno Museet slog dørene op til et udsolgt arrangement.